Sunday, October 14, 2007

Kvarhållen!

Det har snart gått 2 veckor sedan AM togs in på Psykiatriska Sjukhuset mot sin vilja. Till sin stora förvåning har hon hållits kvar där. Jag undrar vad som kommer att hända nu. Kommer de att behålla henne? Eller släpps hon ut? Till vad och i vilket skick?
Enligt lagen som polisen, domaren och naturligtvis hennes bror åberopade och använde kan Mentalsjukhuset behålla henne i 15 dagar högst. Jag antar att sedan blir ett nytt rättsbeslut nödvändigt.
Varken hon eller hennes dotter verkar fatta att hon verkligen är sjuk!
Anser att det är vi som placerat henne där.. och håller henne kvar.. klagar över att hon inte får någon vård.. hon har ju pacemaker.. (vet inte vilken vård det kräver) - alla medicinburkar som fanns i hennes väska lämnades till läkaren. men det är ju inte det enda hon klagar över.. en av de andra patienterna förföljer henne och drar henne i håret.. sjukhuset är ´"nerlusat" med Sarna en infektionssjukdom (pga dålig hygien).. osv.. hon ljuger personal och sin dotter och troligen medpatienter fulla med allt som vi har gjort mot henne.. bl a har både hennes bror och jag slagit henne, påstår hon..

No comments: