Thursday, June 23, 2005

The Story!!

Torsdagen innan MIDSOMMARAFTON
Okay! Let,s take it from the beginning! På svenska!!!
A. aviserade sin försenade ankomst till Sverige och talade om att han måste ta med sig sin mamma (80) hit eftersom planerna på att lämpa av henne i Boston gått i stöpet.
Dona Ana hade anlänt till Boston utan sin medicin vilket fick hennes dotter Anamaria, min svägerska, att tuppa av (i ren ilska får man förmoda) - hon kördes i medvetslöst tillstånd med ambulans till sjukhus, med galopperande hjärta eller ngt i den stilen..
Farmor sattes på flyget tillbaka hem igen till Puerto Rico och A fick inställa sin resa. Som annars kulle ha inletts den 16:e (till Danny och Tara i New York)Dramatiskt som vanligt alltså...
Men jag anade att ng liknande skulle inträffa - AM har satt sig emot ide'n om att ta hand om sin mamma hela tiden..och troligen gav hon med sig i ren utmattning..
Så, A fick lägga om sin resrutt och hade tydligen föreställningen att han skulle kunna bo hos oss i Kista medförandes farmor. Vi (Carlos och Jag) avrådde ivrigt eftersom det inte finns plats, och att det dessutom bor två maffiga hundar i huset.. Cesar och Herkules skulle om inte annat skrämma slag på Dona Ana. Så följde en del irriterade samtal med A. som provade alla medel till övertalning och press.. (som vanligt) Till sist insåg han att det inte skulle fungera.. och att det inte bara var att 'han inte var välkommen' och han inledde en telefonförfrågan runt om bland gamla vänner, grannar och bekanta.. till sist verkar det nu som om problemet har lösts genom att ELSA (nej inte lejonet) förbarmar sig över de stackarna.. (som inte får bo här)..
Håhå, ja, ja'

No comments: